Two pieces?

Kan man kalla två onepiecar för two pieces? Jag kan :P

Iag..har idag hunnit med att sy två nya Onepiece till Mille-busen! Han har hunnit växa ur sina andra tre =( Så jag tänkte lägga ut dom i webshopen för en billig peng! Dom är i fint skick, tvättade 2-3 gånger! Storlek 80/86 på alla tre...mejla eller kommentera vid intresse =)

150.-/st!



Dom två som jag sydde idag var aningen för stora, men kommer sitta perfekt efter en tvätt =) Tänkte försöka fånga dom på kort imorgon när han har dom på sig =) Snyggare än att bara knäppa kort på dom på en galge...

Nä nu kallar sängen! Imorgon ska jag ut o leverera en liten liten solhatt =)

Love A

Mera hattar!

Har idag hunnit med o sy tre hattar till! En var på beställning (den lilla bruna,strl 44/46)..dom andra två väntar på nya ägare =) Båda i storlek 48/50 (ca 1-2år) Mejla eller skriv en kommentar vid intresse!



Love A

Pyssel på hög nivå!

Idag har dagen gått åt hemmet..solen skiner o vad gör man då? Jo man klipper o krattar gräsmattan, planterar, vattnar, rensar och donar! =) underbara sommar du är efterlängtad! Har inte haft ngn större lust o sitta vid maskinen i det här vädret, så det får jag skjuta fram till kvällen =)

Love A

Syverkstan har fullt upp!

Får in beställning efter beställning på solhattarna =) roligt o veta att så många verkar gilla dom =D För inte beställer man nåt man inte gillar? =P

Iaf..blir inte mycket nytt sytt då det kommer in beställningar på sånt ni redan har sett bilder på, därför blir det inga bilder på det nysydda =P

Love A

Hoodiesar =)


Min första hoodie =) Vändsydd...fattas bara dragkedja på bilden ;)

Samma hoodie fast vänd :P

Karamellkungen hoodien =)

Min bättre hälft fick en hoodie han med efter lite tjat :P har aldrig sytt nå vuxenkläder och hade inget mönster! Fick mäta mäta mäta!!! Och resultatet blev över förväntan! =) ANVÄNDS FLITIGT!!!

Love A

Lite ur Milles garderob =)

 
ÄLSKAR oranget! Köpte en bit av denna velour o sydde ihop dessa brallor en kväll =)

Fick bli en liten tröja till min lilleman av dessa underbara apor =)

Ett par till velourbyxor =)

Hade en bit bil-velour över efter att ha sytt Milles hoodie, tänkte först sy en väst men kom på att jag kan sy en fejkväst med ärmar av enfärgad tshirt-jersey =)

Denne mössa och dregglis sydda jag igentligen till Mille, men den fick säljas till lilla Melvin istället :P Mille har juh mössor så det räcker och blir över!!!

Min första hoodie =) Fodrad och vändbar =)

Love A

idag...

Har jag hunnit med att sy kuddar till soffan ute på altan =) Gick sjukt fort :P ska nog satsa på att sy kuddfodral hehe!

Ska försöka plocka lite ordning bland mina tyger..för att knäppa lite kort o lägga upp här =) Så ni vet vad jag har för tyger att välja bland!

Ska uppdatera med lite mer kort också känner jag =)

Love A


Hatt-fnatt!

Jag har nu kommit på att jag visst tar emot beställningar på hattar! =) Intresset var större än jag trodde och med lite övning så tar det nog inte tre timmar per hatt fortsättningsvis ;)

Alltså, är Du intresserad, är det bara att mejla [email protected] pris: 150kr/hatt

Love A




Natt-hatt!

Eller två till och med! Idag har jag äntligen tagit tag i hattarna jag lovat provsy...här kommer iaf resultatet!



Är supernöjd med resultatet och garanterar er att dessa kommer användas flitigt i sommar! Karln var med o valde tyg idag (han som valde det färgglada tyget :P) och jag fastnade för det bruna med små söta döskallar (som för övrigt ser ut som ugglor :P)

Dessa två är sydda efter ett Ottobre mönster..som jag fick rita om en massa, då det bara fanns storlek 52-56..O min lilleman har mindre huvud än så..

plus: roligt att sy, blev mycket bättre än vad jag hade trott! En helt nu värld av tyger har nu öppnats =D (tidigare har jag bara sytt med trikåtyg...nu kan jag använda vad jag vill!)

minus: Tog hela 3(!!!) timmar att sy en hatt :/ Knappt värt att sy...Mycket tid går åt att stryka och sy sticksömmar..

Summa summarum kan jag säga att jag helt klart kommer sy fler hattar! Dock väntar jag tills jag är lite mer rutinerad med att ta emot beställningar på dessa!

Kan avsluta med att säga att jag kommer ta ca 150.- för en hatt =)

Love A

Här kommer bilder på gårdagens påhitt =)


Mitt i natten

Kommer detta inlägg ;)

Har ägnat dagen/kvällen/halva natten åt att sy dynor till våra utemöbler =) Var först i Valbo o kollade på tyg..hittade ett, som vi tyckte passade, på IKEA...49kr/m..helt ok! Sen köpte vi också 4 madrasser till spjälsäng..som ska agera innehåll =) anledningen till att vi tog dom var för att dom verkade vara perfekt tjocklek och passade utmärkt!

Då vi har två stolar o en soffa så fanns det liksom inga färdiga dynor att köpa, iaf inte till soffan..jag ville inte ha tre dynor på rad som åker fram o tebax..så det fick bli att jag fick sy en egen variant =)

Det blev dessutom billigare! tyg 4mx49 kr madrasser 4x89kr...= ca 560kr för allt! Skulle vi istället köpt liknande dynor skulle slutsumman ha landat på strax över tusenlappen! Så jag är supernöjd! =)
 
Kommer bilder imorrn då jag känner mig helt slut nu o ska ta o brottas lite med kudden!

God natt

Love A

Önskemål

Fick ett önskemål av en vän idag..om att sy solhattar till dom små liven =) Så jag har suttit o forskat lite i vart man ska få tag i mönster..har en modell som jag gillar som är lite liten..kanske ska ta o gå loss med saxen på den..o förstora alla delar lite? Eller är det ngn som har nå förslag på vart man kan få tag på mönster?

Annars får ja sitta o knåpa lite :P Det är nästan roligast, att komma på egna mönster..men det tar juh tyvärr en hel del tid :/

Vi får se vad jag hittar på =) Kommer bilder inom kort ;)

LOVE A

Varför popcorn och varför peanut?

Tänkte avsluta denna kväll (natt) med att berätta hur iden till namnet kom upp..

Popcorn har jag blivit kallad sedan jag gick i högstadiet..minns inte exakt hur, när eller VEM som kom på det..men har nåt svagt minne av att man jämförde min hjärna med ett popcorn..JA, inte vet jag hur ngn kunde va så dum..men så vare! :P

Peanut..har också med hjärna att göra..dock inte min utan min lillemans..När jag var på mitt första UL så TJATADE barnmorskan om lillhjärnan som hon visade 2985295892 gånger..och VARJE gång sa hon att den ser ut som en JORDNÖT! Fick tillslut skratta bort hennes kommentar med att "om du inte slutar kalla min unges hjärna för jordnöt så kommer jag döpa han till Peanut" (Det gjorde jag naturligtvis INTE..men jag tyckte det var rätt gulligt att ta med i det här "namnet"

Popcorn&Peanut - pyssel med TVÅ hjärnor =D

Love A

Från dress till heldress...



Efter att ha lagt ut denna dress på FB fick jag en kommentar av Lowan om att istället sy en Onepiece..sagt och gjort! Mille har alltså en Onepiece i samma tyg =) dock börjar den bli lite lite, men inte sörjer jag för det :P Då får jag juh sy en NY =D

Love A

Twister?



Blev en fodrad hoodie till min glada unge som nu för tiden ser ut som en liten Twister-glass i sina multirandiga kläder =D

Love A

Tjejig??



När det gäller barnkläder är jag FÄRGBLIND! Jag bryr mig inte om pojkar har rosa rött elr LILA! Barn är barn och inte KÖN!

Love A

I <3 Jeanstrikå!



Jeanstrikå är denna tröja sydd utav! Jag älskar tyget då det ser ut som jeans, men är tusen gånger mjukare och passar hundra gånger bättre till att sy barnkläder av! OCH det är stretchigt =D

LOVE IT! //A

Ännu en stuvbit..



Blev en tröja till mitt lilla troll =)

Love A

Allting började me dessa apor..


Hittade det här tyget på Ohlssons tyger här i Gävle och blev kär =) Det var alltså det första tyget jag köpte..och mitt första plagg blev denna tröja till min lilleman =)

Datastrul...

Måste be om ursäkt för dålig uppdatering! Har varit utan internet senaste veckan..och när jag idag skulle logga in på min mejl så kommer jag återigen inte in :( det tog mig sisådär ett par timmar att inse att den senaste mejlen jag skaffade var visst inte .. [email protected] UTAN .. [email protected] sen när har Hotmail .se på slutet??? ALLTSÅ..om det är ngn som har försökt mejla mig på [email protected] och det inte har funkat, så ber jag om ursäkt för mitt klanteri! Det skall alltså vara .se!!!

MEN..nu har jag skaffat ännu en till mejl, [email protected]! Så nu spelar det ingen roll vad ni skriver på slutet :P jag helgarderade mig med både .com och .se! =) Nu hoppas jag slippa mer datastrul!

Love A

Bodysar till dom minsta...



Dessa tre är i strl 62. 149:-/st

Love A

Dregglisar

Alla dregglisar går att få i samma färg som mössorna =)

39:-/st


Mössor i massor!



Dessa mössor finns att köpa direkt!

99:-/st för dom utan applikation
129:-/st för dom med stjärna/bokstav

Love A

Prislista

Här kommer en lista på det som går att beställa...I webshoppen lägger jag upp sånt som finns att köpa direkt! Priserna i webshoppen o beställningar kan variera! Jag kommer sälja ut en massa kläder allt eftersom..så håll utkik =)

Priser för beställning! 

Solhatt 150:-

Mössa 99:-

Mössa med bokstav eller stjärna 129:-

Dregglis onesize 39:-

Dregglis med bokstav eller liten stjärna 49:-

Tröja strl 56-98 149:-

Muddbyxa strl 56-98 149:-

Hoodie (fodrad) strl 62-98 299:-

Hoodie (utan foder) strl 62-98 199:-

Onepiece baby (strl 62-98) 350:-

Onepiece barn (strl 104-160) 550:-

Onepiece vuxen (XS,S,M,L,XL) 700:-

Babyjeans (62-98) 249:-

Extra applikation 20:-

Namnmössor 99:- + 20:-/bokstav

Vill man ändra i mönster, ha speciella tyger som inte finns i lager eller kanske en annan färg på dragkedjan, då kan det tillkomma extra kostnader för detta! Mejla mig för pris vid specialbeställningar!

Köparen står för ev. frakt! Jag skickar paket med posten och går efter postens prislista. Jag tar EJ ansvar för postens slarv! Rekommenderar därför att paketen skickas REK! Detta kostar 50:- extra.

Love A

Beställa?

Är du intresserad av ngn utav plaggen jag har sytt eller vill du göra en beställning? Då är du välkommen att mejla mig på:

[email protected] (skriv vad o vilken storlek så återkommer jag med betalinfo mm.)

Love A


Onepiece...

Min allra första modell fick sig en tur upp till Åre o bosätta sig på david frusna kropp :P
Modellen är privat ;)


Denna skapelse är en barnstorlek (140) men får vara med under denna kategori iaf :P En helrosa Onepiece med en personlig detalj på ärmen..Nämligen första bokstaven i ägarens namn =)



Den här randiga skönheten finns att köpa! Storlek S 500:-


Denna ska få pryda min halvsysters kropp :)


Beställning jag fick för ett tag sedan..mamma o dotter skulle ha samma lika :) Denna är en M o dottern skulle ha en strl 92..finns bild under Onepiece baby




Min vän Veronika messade ett par dagar innan påsk o önskade sig denna rosa påskmysdress :)


Onepiece vuxen finns i storlekarna S M L o XL. Kostar 700:- att beställa! Mejla vid intresse =)

Love A


Lowan tyckte jag skulle sy en Onepiece..

Så det gjorde jag! Hade inget mönster, så fick lägga ihop ett eget =) och det gick juh bra :P dock har jag ritat om mönstret under resans gång..så ingen av Milles Onepiecear e den andra lik ;) Här är den första jag sydde..dragkedjan går bara ner till grenen..inge bra val,då det blir väldigt svårt att byta blöja..hela dräkten måste av o sen på igen..



Dessa går att beställa! kommentera vid intresse eller skicka ett mejl [email protected]

En stuv blev..



en tröja till min lilleman =) fick böka lite innan jag lyckades lägga upp mönstret så det passade på den klippta stuvbiten..o här är resultatet..mycket nöjd! DOCK så krympte den i tvätten så nu har den lagts undan i väntan på en ny liten användare ;)

Love A

Men ÄNTLIGEN..

verkar det funka med bloggen..har inte gjort annat än att suttit vid datorn o svurit över att jag inte har kunnat loggat in på min fina blogg som jag gjorde igår! Börjar om idag..får se vart det slutar..om jag ens komm er fortsätta med detta..har inget tålamod att sitta o vänta på supporten heller..så ja provar här..

Love A

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0