Lite vårnytt =)



Priser:

Byxor 149:-

Mjukisjeans 249:-

Tröja 149:-

Mössa 99:-

Scarf 39:- (3 för 100:-)

Dessa priser gäller för strl 62-98

Love A

Posten

Gör det IGEN! Flera paket som verkar ta omvägar till sina mottagare :( Jag kan inget annat än att be om ursäkt för detta o be Er att ha lite tålamod! Skulle ett paket inte komma fram (har aldrig hänt!) så får man göra en efterlysning hos posten till att börja med..Jag har tidigare nämnt att jag inte tar ngt ansvar för postens slarv, samtidigt är jag väldigt mån om att mina kunder ska vara nöjda och självklart få sina paket!!!

Det här blir självklart otrevligt för alla...Därför är det bästa att skicka REK paket så att det går att spåra! Detta kostar dock 50:- EXTRA :/

Jaja, nu hoppas jag att alla paket kommer tillrätta!!

Love A

En liten tjej...

Fyllde 1 år =)



Jag fick äran att göra tårtan =D Blev en klassisk Converse tårta ;)

Love A

BABY ONEPIECE

Äntligen har jag tagit tag i bloggen ordentligt ;) Passar nu på att uppdatera med bilder på dom nya onepiece:arna som jag fått hem för ett tag sen! Beställde hem ett litet antal för att se om det är ngn som är intresserad ;)

Dessa finns i tre färger; ljusblå, marin och grön!

Storlekarna är tyvärr väldigt konstiga :/ Men jag har mätt och jämfört med vanliga kläder från lindex, H&M och kappahl och kommit fram till att storlekarna överrensstämmer med 62, 68, 74 och 80 =)

Dessa dressar finns ENDEST EN färg/storlek! Alltså EN ljusblå 62, en grön 62, en marin 62...osv..

Med andra ord; FÖRST TILL KVARN!

PRIS: 200:- plus frakt 49:-



Tack Elias för att du ställde upp och modellade =)

Love A


Update!!!

Nu var det evigheter sedan jag skrev ngt här..har varvat syendet med ordinarie jobb och sjukstuga här hemma :/ Så tiden har inte riktigt räckt till att uppdatera bloggen tyvärr..

I alla fall...ska skärpa mig ;)

En annan trist sak är att kameran min har haft ett tragiskt öde...först blev den nergrävd i sanden i Kroatien :/ Sen spolad i toan..*tummen ner* så det är inte lika kul att lägga upp bilder när det bara är mobilbilder...fast det får duga sålänge ;)

Ska lägga till en ny kategori ang frakt också..nu har det strulat på tok för mycket med posten!!

Här kommer några onepiece jag sytt under min långa tystnad :P



Love A

RSS 2.0