När jag ändå håller på..

Har snöat in mig lite på jeans..så igår blev det ett par nya till Milles garderob =) Sydde ett par i strl 92 så han har lite att växa i..Mönstret är ett omgjort mjukismönster..detaljerna kom jag på allt eftersom jag sydde..blev lite tråkigt utan..Men nu är dom UNIKA om inte annat ;)

Idag blir det nog ett par till..fast mörka med ljusa detaljer =)



Love A


Idag

Tänkte jag försöka mig på en klänning som jag velat sytt länge! Köpt hem lite olika tyger för att testa mig fram..men törs inte riktigt sätta saxen i dom då ja inte har ngt mönster utan tänkte rita ihop ett eget =P Får se hur det går..OM det ens går!..återkommer!

Love A

Igår

Sydde jag om två par jeans till short.. Blev sjukt nöjd! =) Bjuder på ett par bilder här...







Love A

Inte igår!

Har idag hunnit med o sy en liten del av min enorma beställning som ligger o ger mig ångest :P Känns som sommaren flyger iväg..juni e snart slut! :O I helgen kommer Peppes föräldrar o bror med respektive o barn hit för att fira midsommar med oss =) Ska bli riktigt mysigt att vara på hemmaplan för första gången! Dock ere stressigt! SJUKT stressigt! Har vi handlat allt? När ska vi städa? Va ska jag göra av kaoset i köket? Får vi plats allihopa? Allt detta snurrar i mitt huvud samtidigt som jag känner stressen av att jag måste SY!

Men men..tänkte uppdatera med ett par nya bilder ikväll..återkommer!
Love A

Planer på G

Min bättre(?) hälft fyller 30 i september o jag smider stora planer inför hans stora dag =) Tänkte att han bla ska få en onepiece som han ska få ha på sig under dagens äventyr! Hoppas att jag kan hitta tid till att sy den utan att han vet om nåt! Kan bli klurigt då det är ett speciellt tyg, som jag annars inte har i mitt sortiment :p och oftast är det ju just han som är barnvakt när jag syr...hmm! klurar vidare på hur ja ska lyckas lura iväg han så ja får sy ifred =)

Har fått in beställningar på onepiece o lite solhattar som jag tänkte hinna med i veckan! =) Kommer upp bilder på sånt ni inte redan har sett!

Love A

Semester!

Har inte sytt på en hel vecka..så man kan nog säga att tagit ut ngn slagt semester? Eller iaf et litet uppehåll :) Dock står maskinerna framme och påminner mig om att jag borde sita lite mer vid dom än vad jag gör för tillfället..kan skylla på att det har varit kanonväder och jag har inte haft ngn som helst lust att sitta inne! Dagarna har spenderats utomhus, grävt i rabatten o grillat tre kvällar i rad nu =) UNDERBARA SOMMAR!

Lovade tidigare att lägga upp bilder på dom två onepiecearna som jag sytt till Herr Mille..kommer här ;)



Svårt att få till "modellbilder" på min livliga gosse! Så dessa får duga :P

Love A

RSS 2.0