Onepiece beställning



Denna beställning ska hela vägen ner till Gislaved för att träffa sin nya ägare =)

PS. Det randiga tyget är nu HELT slut! Hade så det räckte precis till en mössa o luvfoder... ..


Love A

Idag fick jag paket =)

Gissa vad det innehöll ;)

TYYYG =D



Dessa tyger kommer ENDAST användas till att fodra huvor med på onepiece! Har endast en meter av vardera tyg, så först till kvarn ;)

Love A

Efterlängtade bilder ;)

Här kommer ett par bilder jag lovade häromdagen :P Bättre sent än aldrig! NJUT! (Bortse från modellerna!!!)



Båda Onepiecearna är lite omgjorda i storlek...den övre är en XL, som är förkortad en aning!

Den svarta är är en S i längden och en M på bredden ;) Dessa två är nu påväg till sina nya ägare!!! =)

Slit dom med hälsa ;)

Love A

Safety first!

Hej hej hallå!

Tänkte börja detta inlägg med att skriva att det INTE är några snören på Onepiece barn längre! Har inte varit det på länge iofs..men jag har inte skrivit om det! Den camouflagerosa som man kan se i bloggen är det nämligen snören på (det var en av dom första jag sydde)...och visst är det snyggt, MEN FARLIGT! Så små barn ska inte ha massa snören runt halsen som dom kan dra i och fastna med! USCH! Hemska tanke...iaf...INGA snören!

En annan sak jag funderat på ett tag nu...det är jättemånga som mejlar och vill beställa eller handla det som redan är färdigt...och det kan man absolut göra! Dock har jag ingen möjlighet att lägga undan några tyger eller kläder "till senare"...Vissas "senare" är tyvärr aldrig! Vilket innebär att jag sitter o håller på tyger eller kläder som andra vill ha och sen hör den första köparen aldrig av sig igen...med andra ord, FÖRST TOLL KVARN på tyger och färdiga kläder! =)

Nu till lite roligare saker ;) Har idag hunnit med att sy en massa skojiga beställningar som ska postas iväg till sina nya ägare, först ska jag dock låta modellerna ställa upp på lite kort så ni alla får se :D

Återkommer! =)

Love A

SYR!

Idag är det systuga hela dagen lång :D Har som mål att göra klart hälften av beställningarna ;) Så mågra otåliga själar får sig en surprice :D

Love A

Halloj!

Ni kanske undrar vart jag tagit vägen...jag är här :D

Just nu händer det så sjukt mycket runtomkring mig..så jag hinner inte med allt jag vill! Försöker sy så mycket jag hinner..skulle gärna vilja ha ett par timmar till på dygnet faktiskt! Dagarna bara flyger förbi!

Lilleman har juh som tidigare nämnt börjat på dagis..det har gått bra! =) Men han blev sjuk i torsdags =/ Mindre bra! Den här veckan har han gått utan problem..BRA! För jag har varit på möten hit o dit och stressat runt som en liten yr höna!

Jag har ett beslut att fatta! Som jag har i bakhuvve HELA tiden! Vad vill jag jobba med!?? Vad ska jag satsa på!? Just nu har jag tre jobb att välja bland..eller ta alla tre..(kommer aldrig funka :P ) Nej men allvarligt...jag känner att jag kanske har tagit mig lite vatten över huvudet!??... :( Jag vill så mycket!! Men hinner så lite :/

Nä nu ska jag sluta klaga och ta tag i lite pappersarbete! Blir inte mycket nytt sytt men jag lovar att lägga upp lite nya bilder på det som händer just nu =)

Love A

Onepiece

Sydde denna i ett college tyg som jag haft jättelänge! Men ingen verkar ha nappap på det :P Själv tycker jag att det är grymmt snyggt o stilrent! =)

Strl 92, 350:- SÅLD!





Love A

I väntan på tyg...

Har jag passat på att sy lite till min lilleman =)



Love A

Rättvisa ;)



Tycker dessa bilder är lite mer rättvisa ;) Inte lika platta om inte annat :P

Love A

Känns inte rättvist!

Att dessa Onepiece´ar ser sjukt tråkiga o PLATTA ut när min modell sover! Men nu har ni fått väntat länge nog på dessa små skapelser, så varsågod =) SE O NJUT :P


Lila moln =) Strl 92, 350:-


Knepigt arr den här marinblåa med stjärnor ser MYCKET bredare ut än alla andra! Trots att alla är i samma storlek och sydda efter EXAKT samma mönster :P vad säger man? Lurat öga!?



Spiderman fleece =D Strl 92, 350:- (Sydd av stuvbit, finns en bit tyg kvar för beställning) SÅLD!


Stjärn-fleece, superskön kvalite! Strl 92 400:- (Samma pris vid beställningar i strl 62-98..beställningar i strl 104-160 kostar i det här tyget 650:- och vuxenstorlekarna 850:-)


Love A

Lång dag idag...

Idag har min älskade lilleman börjat på dagis!!! <3 Det blev en tidig morgon med frukost och favoritfilemn Rorri! Sen på med ryggsäcken (som för övrigt var större än Mille:P) och begav oss till D:A:G:I:S =) Gick jättebra för lillhjärtat, han lekte o härja o blev rätt slut fram mot lunch ;) Så vi åt litegrann och sen hem för att sova middag!

Då passade mamma på att sy lite dragkedjor till en massa beställningar =) Så ni som vet att ni väntar paket ;) Det kommer snart =)

Ikväll ska jag hinna med att beställa hem ett lass med tyg! Förra ordern fattades det marinjogging av =( Så jag hoppas verkligen att det kommer den här svängen!!!

Jag har dom senaste dagarna fastnat lite vid datorn på nätterna...och jag kan inte säga annat än att det är LIVSFARLIGT för mig! Sitter och får MASSOR av inspiration och vill bara sy MER O MER! Ny saker! Filtar! Dynor! Vimplar! Lapptäcke! GAHHH! Har inte tiden =/

Fick ett rätt tråkigt besked idag av arb.terapeuten...det kommer en till operation =/ Handleden mår fortfarande inte bra och nu är det senorna som muppar sig... .. .trist att behöva gå igenom samma helvete igen när dom faktiskt hade kunnat fixa det när dom opererade första svängen..ajja, det blir nog bra!

Tillbaka till ämnet sömnad! Har idag hunnit med att kolla upp lite priser på två nya maskiner...en skulle gå på 14995:- och en på 6995:- Ngn som känner att dom vill sponsra!??? =O Får väl börja spara...eller kanske önska mig i 25års present ;)

Nu ska jag skutta iväg till systugan ;)

Kan flika in att det snart kommer upp lite nyheter ;) 3 nya onepiece! Jag säger bara...stjärnor...o spiderman ;)

Love A


RSS 2.0