Miliams nya kläder =)

Fick tag på det här underbara tyget på Ohlssons tyger (stuvar)

Blev ett litet set till min lilleman =)




HAHA, bad han lyfta upp armarna så man kunde se mudden, annars ser det ut som en heldress...


Byxor strl 92

Tröja strl 92

Love A

Onepiece X 4 =)

Har hunnit med o sy några till i strl 92 som jag nu tänkter sälja här! =)




Denna är sydd i sk. joggingfleece! Superbra kvalite på tyget! Tjockare och "styvare" än vanligt joggingtyg...med en baksida som känns som fleece..Kan jämföra tyget med PEAK-hoodiesarna som dom flesta känner till =) Med andra ord SUPER =)

 
Strl 92, 450:- (Samma pris vid beställning i detta tyg!) Huvan fodrad med molntyg, vitt moln i skinnimitation på bröstet! Vita muddar. SÅLD




Sydd i samma tyg som ovan!

Strl 92, 450:- (samma pris vid beställning i detta tyg) Huvan fodrad med svart tyg med vita apor på =) I priset ingår en valfri bokstav påsydd på bröstet! Vita muddar. SÅLD


Vill man betälla andra storlekar i detta tyg gäller följande prislista:

Strl 62-98                450:-
Strl 104-160            650:-
Vuxen                     900:-

Blommig fleece strl 92, 300:- (ord pris 350:-) Huvan fodrad med samma tyg som hela dräkten är sydd i! Gula muddar. SÅLD


Fleece strl 92, 300:- (ord pris 350:-) Brun, huvan olivgrön/vit-randig. Vita muddar.



Förra gången jag sydde och la upp till försäljning var det mycket missförstånd...många som ville köpa men också många som backade när jag hade "hållt" kläderna åt dom...Därför gäller nu "först till kvarn"...Har ingen möjlighet att lägga undan kläder då jag vill blir av med dessa så fort som möjligt för att kunna sy mer nytt =)

Love A

VÄGGDEKOR!

Idag fick jag hem beställningen jag gjorde för ett par veckor sedan =) Säljer det som blev över ;)

200-250:-/st


250:- för denna!




200:- för denna ;)




200:- för denna!


Mejla vid intresse! Först till kvarn ;)

Love A

Höstigt värre!

Börjar bli riktigt kallt om dagarna nu och vad passar bättre än att sy ett gäng Onepiec´ar som kan värna ngra små själar =)

Storlek 86, 300:- (ord. pris 350:-) SÅLD


Storlek 86, 300:- (ord. pris 350:-) SÅLD


Storlek 92, 300:- (ord.pris 350:-)



Mejla vid intresse =) [email protected]

Love A

Gårdagen

Gick mestadels åt att klippa ut en massa onepiece i barnstorlekar! Hade lite mindre bitar kvar utav joggingtyger som jag kände att jag var tvungen o göra ngt av, så ni som är ute efter Onepiece till era barn, håll koll ;)

Kommer lägga ut fyra Onepiece i strl 86 (2st) o 92 (2st) för endast 300:-! (ord. pris 350:-)

Ska försöka göra klart dom idag eller senast imorgon och lägga upp lite kort =)

Love A

Min älskade mommo!

Bor i Ryssland =) Mamma min ska dit imorgon med tidigare nämnda Jan-Banan! =) Skickar med en liten present till mormor så hon inte fryser i vinter =)

Då mamma är snäppet mindre än mormor o Jannes kroppshydda mer liknar mormors så fick han lov o agera modell =D Det tackar vi för! 



Kan även nämna att tröjan är sydd i teddy-fleece (tjockare och mjukare än vanlig fleece) av en ny filt som mamma shoppat på hemtex för en 50-lapp! LOVELY!



Janne klär juh skrämmande bra i denna färg! ;)

Love A


ÄNTLIGEN färdig ;)

Här kommer det lite bilder på Onepiece som jag sytt under veckan! Dessa kör jag en liten kampanj på just nu ;) (gäller endast detta, vid beställning gäller ord. pris.)

NY! Onepiece strl 92 300:- (ord pris 350:-) SÅLD




NY!!! Fleece-onepiece (haha,det rimmar :P) strl 92 300:- (ord. pris 350:-) SÅLD


NY!!! Fleece-onepiece strl 80! 300:- (ord. pris 350:-) Det här tyget har jag inte kvar längre, så vill man vara unik passar detta perfekt! Då det här är första och sista Onepiecen som popcorn&peanut tillverkar i detta tyg ;)



Ni som undrat hur storlekarna är kan juh se på dessa kort att Miliam kan ha både 80 (dock vääääldigt tajt :P) och 92 (Baggy deluxe ;)) Han är väl sisådär 85+ lång så han har 86-92 på dem flesta av sina kläder...man kan väl summera detta med att storlekarna är väldigt "vanliga" alltså varken stora eller små :P Flexibla dock ;) Jag skulle iaf satsa på en storlek större än vad barnet har för att kunna ha nytta av den lite längre..

Tyget med renar kommer jag att beställa hem mer utav, så önskar man beställa så går det jättebra =) Kan även sy hoodiesar och byxor av det tyget! För priser, se "Prislista" bland kategorierna till vänster längre ner/upp på sidan =)

Love A 

KAMPANJ 3 för 100:-

Här kommer bilder på dregglisar jag har färdiga...vissa finns det 5-6st av och vissa bara en kvar utav..(blå apa,jeans med stjärna, röda moln, bruna moln o små monster vet jag att det bara finns en kvar av.)



Finns även mössor i flera av dessa tyger! =) mössorna kostar 99:-/st o 129:- med applikation (stjärna eller bokstav)

Love A


Blivande modell

Vem vet, han kan juh iad skratta på beställning och stå still mot en vägg :P haha



Denna ska iväg till Boden! =)

Jag blev dock väldigt förtjust i kombin marint/vitt med stjärnor och kommer sy denna till min lilleman med =) Han passade dessutom i den ;) Svårt att skiljas från plagg man gillar skarpt...men men :P "J" du ska få den. jag lovar ;)

Love A


Fliker in...

En liten Onepiece som jag fick beställning på för ett par veckor sen..Skulle vara marinblå med vita muddar o ngt roligt tyg i luvan..här har ni resultatet =)



Denna skapelse ska hela vägen upp till norraste Norrland =D Hoppas mottagaren blir minst lika nöjd som jag blev :P

Love A

NY MASKIN! =D

Fick en trevlig överraskning igår kväll av min kära mors man, Jan-Banan! Han tog nämligen med sig en ny "Bettan" till mig =D EN DIGITAL! Det ni! Jag fattade som vanligt ingenting och efter en genomgång blev jag klokare...och fick huvudvärk! Men jag är nöjd! SUPERNÖJD! Nya Bettan kan sy knapphål, det kunde inte min gamla..dock fick jag behålla henne som reserv...ifall den nya inte trivs med mig, så kan jag alltid ta fram min älskade lilla Bettan..hur krasslig hon än må vara så var det faktiskt hon som fick mig att börja sy! <3

Summan av kardemumman: Overlocks-Bettan är mig ännu trogen! Raksömns-Bettan har nu en lillasyster av digital modell som jag kommer vårda som min egen! =D För det är juh precis det den är!!!

TACK JANNE!

Love A

Nya tyger =)

Beställde hem lite nya tyger som jag var nyfiken på ;) Har hunnit med o sy två mössor och klippt ut en Onepiece som ni får se senare =)

Fick hem två fleecetyger som jag tänkte sy två barn onepiece av...det ena är grått med renar och stjärnor och det andra är brunt med renar och stjärnor...Dessa två kommer läggas ut för spec. pris för att jag vill bli av med dom snabbt! Så håll koll mina vänner ;) Storlek 86 kommer det var på båda =)

Love A

Gör en till rubrik

Nämligen "tårtor" =) Bläddrade lite i bloggen o kom på att det vore juh väldigt smidigt att göra en egen liten flik för mina tårtor..många som undrar och vill se..nu blir det lite lättare att hitta =)

Här är förresten Peppes 30års tårtor =)


Tyger!

Joggintyg, passar bra till onepiece, hoodiesar, byxor mm


Trikå, passar till mössor, dregglisar, bodys, tröjor, byxor mm.

Aptygerna: SLUT!


Stickade tyger till Hoodiesar/koftor SLUT för tillfället



Dessa tyger har jag hemma för tillfället! Får hela tiden in nya tyger och det gamla sys upp =P

Har även enfärgade joggintyger i alla möjliga färger!

Är det ngt ni undrar över så är det bara att skriva en kommentar eller mejla på [email protected]

Love A


Hösten är kommen!

Jag känner att jag måste sälja ut mitt lager lite =) Vad passa bättre än en liten kampanj på dregglisar/scarfs =)


Dregglisar/scarfs 3 för 100:- (ord pris 39:-/st) Gäller endast färdigsydda, vid beställning gäller ordinarie priser.

Lägger upp bilder på allt jag har i lager, imorgon =)

Nattinatt!




Love A


Nytt sytt =)

Idag har jag hunnit med o sy en del av beställningarna jag har haft och lite annat smått som legat o väntat bra länge nu! Här är lite av det Miliam fick iaf =)



Milles mössa fick en scarf-polare =)



En ny onepiece i lite tunnare tyg som passar bra för inomhuslek =)



En hoodie av ett stickat tyg fick lillemannen också =) Denna kan man beställa för 349:- kr. Strl 62-98



Hoodie 349:-



Love A

Nya bilder =)

Lite bättre bilder på Miliams nya Onepiece...idag var vi förresten till Gryttjom igen och idag var det bättre väder för Peppes fallskärmshopp =) Och perfekt väder var det också för att inviga Onepiecen på riktigt =)



Love A

BTW...

Har beställt hem ett nytt tyg, det sk "Pippitröj-tyget" det är ett college-tyg som bla kommer bli en riktigt mysig Onepiece till Miliam =) det tyget är dyrt, RIKTIGT dyrt! =/ så det kommer tyvärr inte ingå i mitt ordinarie sortiment =(



Vill man endå ha ngt uppsytt i ngt av dom dyrare tygerna går det bra att köpa tyget och skicka det till mig så syr jag upp av det o dra av på priset...

Love A

NU!...

Fick jag äntligen till ett halvbra kort på lillemannen med den nya onepiecen =)




Har idag även hunnit med o sy på två solhattar som ska följa med grannarna till Turkiet nästa vecka =) Imorgon ska jag sy klart dom...sen börja på en mysig kofta till Miliam =) Återkommer med resultat så fort den är klar ;)

Love A


Klipp klipp!

Har inte kommit lämgre än till att klippa ut en massa som ska sys ihop =)

Har som en liten dåre jagat tyg! Det multirandiga tyget till onepiece! Är det ngn som hittar det, snälla hojta till! Har mejlat 2 ställen som haft det tyget men inget svar :/ o ingen annan verkar ha det =( TRÅKIGT! Men men..fick hem nya katalogen från stoff o stil och där fanns det massor med nyheter som jag fastnade för direkt! Får se när jag gör en beställning...känner att jag måste sy bort lite av mitt lager först! Lätt att man handlar på sig med en massa ideer o sen inte har tid att sy av allt!

Dagarna springer ifrån mig..och endå tycker jag inte att jag får så mycket gjort..inte så mycket som jag skulle vilja! Och snart kommer vardagen igång på allvar! Med jobb o dagis o allt som hör till..då kommer jag väl ha ännu mindre tid för systugan min  =( Så måste passa på nu medans jag är hemma =)

Love A

Nyheter på ohlssons tyger =D

Var in på Ohlssons tyger på stan igår, massor av nyheter hade dom fått in =D Köpte tre supermysiga tyger som ska få pryda min lillemans kropp i from av Onepiece, tröjor, mössor o vantar! Juste, och en badrock ska han få =D fast i sånt där teddyfleece ;) Har inte hunnit knäppa kort på tygerna så ni får se när allt är klart :P Typ till jul haha

Tänkte försöka sy ihop åtminståne en grej ikväll :P

PS. Dessa tyger kommer INTE att ingå i mitt vanliga sortiment då dom kostade 199:-/m!!! ÖVERPRIS? JA! Men men..

Love A

Tillbaka till verkligheten!

Efter en vecka i Baska Voda, Kroatien! Kan sammanfatta veckan ungefär såhär: Underbart väder, god mat och trevligt sällskap! Välbehövlig semester för fam. Holm kan jag lova er! =) TACK "fammo" o "faffa"!!!

Lite bilder.. ..







Innan vi åkte tog jag åt mig en liten tårtbeställning också ;) Såhär blev resultatet!






Roligt att ni läsare hör av er =) Hinner knappt svara på ett mejl innan jag fått ett nytt =) Och roligt med era ideer och förslag, men tyvärr har jag inte möjlighet att genomföra alla ideer just nu! Hoppas ni har förståelse för detta =) Ska landa lite och packa upp det sista innan jag sätter mig i systugan för lite terapi =)

God natt på er!

Love A


RSS 2.0